Välkommen till Captains, din butik för Båttillbehör i Stockholm!

Torqeedo - Cruise 2,0 TL Lång Rigg

Nästa generations elektriska rorkults-utombordare! Snabbare, starkare och bättre, helt vattentäta enligt IP67 och oöverträffad effektivitet. Cruise motorn har bättre prestanda och batterikapacitet än någon annan utombordare.
-6HK
-Cruise 2.0 TS för båt upp till 3 ton.
-Rorkult, inbyggd GPS, effekt 2 000 W.
-Lång rigg,
- Vikt motor 18,4 kg.

Tillgängligt: I lager

36 900,00 kr
Torqeedo

Snabb leverans - direkt från eget lager
Fri frakt på beställninngar över 1000 kr

Vill du veta mer om produkten? Ring oss på 08- 663 77 77

Öppet köp i 14 dagar
Bytesrätt 30 dagar
Läs mer...

Produktbeskrivning

Detaljer

Batteriförsörjning: Cruise 2.0 T kräver en batterispänning på 24V. Den kan drivas med Power 26-104 och då väger batteriet endast 25kilo. Alternativt kan den drivas med minst 2 stycken bly-gel eller AGB-batterier. I så fall rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah. Detta eftersom bly-gel- och AGM-batterier inte kan leverera ström lika väl och bör ha flera reserver. Cruise 4.0 T kräver en batterispänning på 48V. Den kan drivas med två stycken Power 26-104 och då väger batteriet endast 50 kilo. Alternativt kan den drivas med minst 4 stycken bly-gel- eller AGB-batterier. Då rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah av samma skäl som nämns ovan.

Färddator: Färddatorn är integrerad i reglaget och analyserar och kombinerar information från motorn, batterierna och GPS:en. Motorkonsumtion och GPS-hastighetsdata är alltid exakta. Likväl är batteriinformation alltid exakt när en Cruise drivs av Power 26-104, eftersom de båda kommunicerar med varandra. Om Cruise drivs av andra batterier, är både batteriladdningen och den återstående räckvidden endast uppskattningar härdledda från den batteriinformation som fördes in i systemets inställningsmeny vid första installationen.

Garantitid: 2 år

Om tillverkaren

 

Storleksguide