1-3 dagars leverans i Sverige
sweden
Välkommen till Captains - Båttillbehör i STHLM CITY

Torqeedo Cruise 3.0 TS

I lager
Artikel
TQ-1264-00

Denna produkt levereras med DHL hemleverans gratis (inom Sverige)

Special Price 33 900,00 kr Regular Price 38 900,00 kr

Nästa generations elektriska rorkults-utombordare! Snabbare, starkare och bättre, helt vattentäta enligt IP67 och oöverträffad effektivitet. Cruise motorn har bättre prestanda och batterikapacitet än någon annan utombordare.

- Effekt 3000 W motsvarande 6HK
- Cruise 3.0 för båt upp till 3 ton
- Rorkult, med inbyggd GPS, färdata
- Kort rigg
- Vikt motor 18,4 kg.

Batteriförsörjning: Cruise 3.0 T kräver en batterispänning på 24V. Den kan drivas med Power 24-3500 och då väger batteriet endast 25kilo. Alternativt kan den drivas med minst 2 stycken bly-gel eller AGB-batterier. I så fall rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah. Detta eftersom bly-gel- och AGM-batterier inte kan leverera ström lika väl och bör ha flera reserver. Cruise 4.0 T kräver en batterispänning på 48V. Den kan drivas med två stycken Power 26-104 och då väger batteriet endast 50 kilo. Alternativt kan den drivas med minst 4 stycken bly-gel- eller AGB-batterier. Då rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah av samma skäl som nämns ovan.

Färddator: Färddatorn är integrerad i reglaget och analyserar och kombinerar information från motorn, batterierna och GPS:en. Motorkonsumtion och GPS-hastighetsdata är alltid exakta. Likväl är batteriinformation alltid exakt när en Cruise drivs av Power 24-3500, eftersom de båda kommunicerar med varandra. Om Cruise drivs av andra batterier, är både batteriladdningen och den återstående räckvidden endast uppskattningar härdledda från den batteriinformation som fördes in i systemets inställningsmeny vid första installationen.

Garantitid: 2 år

Mer information
Kan endast köpas i butik Nej