1-3 dagars leverans i Sverige
sweden
Välkommen till Captains - Båttillbehör i STHLM CITY

Torqeedo Cruise 6.0 RL TorqLink

Ej i lager
Artikel
TQ-1263-00

Denna produkt finns på leverantörslager (vi kontaktar Er för leveranstid)

46 900,00 kr

Nästa generations elektriska utombordare! Snabbare, starkare och bättre, helt vattentäta enligt IP67 och oöverträffad effektivitet. Cruise motorn har bättre prestanda och batterikapacitet än någon annan utombordare.

- Effekt 6000 W motsvarande 9,9HK
- Cruise 6.0 för båt upp till 6 ton
- Fjärreglage, med inbyggd GPS, färdata
- Kort rigg (62,5cm)
- Vikt motor 20,6 kg.

Batteriförsörjning: Cruise 3.0 kräver en batterispänning på 24V. Den kan drivas med Power 24-3500 och då väger batteriet endast 25kilo. Alternativt kan den drivas med minst 2 stycken bly-gel eller AGB-batterier. I så fall rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah. Detta eftersom bly-gel- och AGM-batterier inte kan leverera ström lika väl och bör ha flera reserver. Cruise 4.0 kräver en batterispänning på 48V. Den kan drivas med ett Power 48-5000 och då väger batteriet endast 50 kilo. Alternativt kan den drivas med minst 4 stycken bly-gel- eller AGM-batterier. Då rekommenderar vi en batterikapacitet på minst 180Ah av samma skäl som nämns ovan.

Färddator: Färddatorn är integrerad i reglaget och analyserar och kombinerar information från motorn, batterierna och GPS:en. Motorkonsumtion och GPS-hastighetsdata är alltid exakta. Likväl är batteriinformation alltid exakt när en Cruise drivs av Power 24-3500, eftersom de båda kommunicerar med varandra. Om Cruise drivs av andra batterier, är både batteriladdningen och den återstående räckvidden endast uppskattningar härdledda från den batteriinformation som fördes in i systemets inställningsmeny vid första installationen.

Garantitid: 2 år

Mer information
Kan endast köpas i butik Nej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!